dijous, 7 de juny del 2012

VISITA LA WEB I TENDRÀS PREMI

    Es tracta d'un joc que iniciarem tots plegats a partir d'ara mateix. Ferem una pregunta relativa a la nostra pàgina web. La solució a la pregunta està contestada a qualque apartat de la web. És molt fàcil!!! Només l'has de trobar i contestar. Si ets el primer o primera que contestes te'n duras 2 entrades gratis per l'estrena o reposició de la nostra obra de teatre que representarem aquest estiu. I també en sortejarem 2 més d'entre totes les respostes rebudes. Només cal respectar les BASES i tenir sort. Contestarem tots els missatges perquè sapigueu que han arribat i al final ens posarem en contacte amb els guanyadors - guanyadores. Si no teniu sort, no us preocupeu. Es tracte d'un joc. Molta sort a tots i a totes.

BASES

1.- Podrà participar qualsevol persona de qualsevol edat, sempre i quan sigui "amic" de "AMICS I COMPONENTS DEL GRUP DE TEATRE NOVA TERRA DE SÓLLER", a Facebook.

2.- Si encara no ho ets, no et preocupis. T'hi pots afegir just abans de contestar la pregunta. És molt fàcil.

3.- Si ets soci o sòcia del grup, tens ja l'entrada gratuïta, però si també ets "amic" del nostre grup de Facebook, també pots participar, i si guanyes, pots regalar les entrades a qui vulguis. 

4.- No podràn participar tots els components en actiu de l'agrupació de teatre Nova Terra, però si els seus familiars, si cumpleixen els requisits abans formulats.

5.- Obtendrà 2 entrades el primer correu electrònic rebut i en sortejarem 2 més, d'entre tots els participants.

6.- El termini de lliurament dels correus acabarà dia 31 de juliol, a les 23'59 hores.

7.- Les respostes s'han d'enviar a novaterra@hotmail.es indicant VISITA LA WEB I TENDRÀS PREMI i la resposta a la pregunta que et formularem. Molta sort!!!

LA PREGUNTA

     En el món hi ha gent rara. No diguem al nostre grup. Me podries dir: Qui dels nostres components té tanta gana que se menjaria un llibre?

     És molt fàcil. VISITA LA WEB I TENDRÀS PREMI!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada