dilluns, 7 de maig del 2012

DUES ACTRIUS DE NOVA TERRA AL MARATÓ DE CONTACONTES

     El dissabte, 21 d'abril, tengué lloc a la plaça de Sóller el XII MARATÓ DE CONTACONTES, on vint-i-quatre participants feren les delícies dels nins i nines que hi assistiren... i de no tan nins i de no tan nines. L'acte fou organitzat per la Biblioteca Municipal de Sóller i patrocinat per l'ajuntament.
     Entre els participants (i a títol personal) hi havia dues actrius de l'agrupació de teatre Nova Terra: Paula Martha Colom que llegí el seu conte original L'illa que se'n va anar i Llúcia Bibiloni que amb Cristina Gual, llegiren La lluna vol un fill. 
Paula i L'illa que se'n va anar


Llucia i Cristina amb La lluna vol un fill
     Des d'aquí volem donar les gràcies a tots els demés participants que sense ànim de lucre, feren poble, com es diu col·loquialment: (Florentina, Catalina C., Úrsula, Joan, Magdalena, Susanna, Toni, Marc, Alba, Catalina X., Victòria, Francisca, Jonathan, Aina, Bianca, Josep, Mercè, Elvira, Toni B., Neus i Xisco), i als organitzadors i encoratjar-los a seguir endavant (malgrat la crisi). Iniciatives com aquesta fan que ens sentim orgullosos del nostre poble i de la nostra llengua. Endavant! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada