divendres, 2 de desembre del 2011

JOSEP CANOVAS, NOU PRESIDENT DE NOVA TERRA

Josep Canovas Rullan, va ser elegit per majoria absoluta, nou president de NOVA TERRA, en la darrera Assemblea G. Extraordinària, celebrada al Cercle Solleric, per 15 vots a favor, 0 en contra, 0 abstencions i 0 vots nuls. A part d'uns quants col·laboradors que conformaran diferents grups de treball, la Nova Junta, aprovada ahir serà la següent: 

President, Josep Canovas i Rullàn.
Vicepresident Primer, Xisco Miquel i Far.
Vicepresidenta Segona, Paula Martha Colom i Salvà.
Secretari, Joan Maiol i Bisbal.
Tresorer, Joan Socías i Barceló.
I els Vocals, Yolanda Marroig i Rullàn,
                      José Salmerón i Cuartero,
                      Llucia Bibiloni i Trias
                       i Emilio Mateo i Martínez.

Josep Canovas Rullàn
La direcció escènica, que s'haurà d'aprovar en la propera Junta, fou proposada novament a Joan Maiol, que l'acceptà amb condicions.

Sols em queda felicitar a la nova directiva i donar les gràcies a totes les persones que m'han ajudat i recolzat al llarg d'aquests anys. Molta merda!!!!!!!!

2 comentaris:

  1. Joan,no entenc el final d'aquesta entrada: "Molta Me..da"! A què ve aquesta exclamació tan malsonant?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Val. Molta merda, encara que soni malsonant és una expressió teatral que vol dir bona sort i vé d'antic de la Gran Bretanya. La gent que acudia als teatres anaven amb carruatges conduïts per cavalls i si abans de començar la funció hi havia "molta merda", això volia dir que hi hauria molta gent i tot aniria bé. De llavors ençà sempre s'ha dit entre la gent del teatre aquesta "fea" expressió. Perquè si dius "Bona sort", no en tendràs. Esper haver-te ajudat i moltes gràcies pel teu comentari. Una abraçada.

      Elimina